21. prosince, 2019 v sekci Aktuality

Vážení přátelé,

blíží se vánoční svátky, kdy si zdánlivě nezvládnutelný seznam: stromek, dárečky, cukroví, výjezd do tepla, zimní sporty, posezení s blízkými, výlet s kamarády a kdo ví co ještě, poskládáme podle zažité rutiny a uděláme si s blízkými pěknou pohodičku.

Letošní rok se nesl především ve znamení velkých změn u našich dodavatelů. Nice dokončil změny řídících jednotek a začal v dodávkách přecházet na obousměrné dálkové rádiové ovládání. Alutech provedl velké změny ve vratech, přidal spoustu dřevodekorů a upravil alternativní výplně, rozšířil nabídku bočních dveří a přinesl vyrovnávací můstky a těsnící límce. V2 bylo koupeno Nice a obohatilo své portfolio o některé vyzkoušené motory z produkce firem v Nice Group. Fadini přešel na dodávky inovovaných motorů Nyot a provedl změny v zásuvných sloupech.

Bylo toho tolik, že nám nezbylo nic jiného, než odložit některé své projekty a všechny změny přenášet do sortimentu, abychom udrželi kontinuitu dodávek a technické podpory. Nebál bych se proto tento odcházející rok nazvat rokem STABILITY. Nehledě na obrovské vlny změn, se nám podařilo:

  • udržet v sortimentu přehled,
  • k inovovaným výrobkům včas dodávat nové instalační manuály
  • přenášet za provozu změny do nabídkového portálu Motorius.

Děkuji Vám všem, kteří nám umožňujete a pomáháte tuto rutinní stabilitu vytvářet. Jsem rád, že se rozběhl Nice Club, který Vás odměňuje formou Cash Backů a který pro Vás časem bude mnohem prospěšnější, třeba už jen proto, že je podporován Nice.

Děkuji také všem ostatním. Je důležité, když se všechno pokazí, mít v životě body, o které se můžete opřít. A úplně stejné to je s podnikáním. Je dobré mít v záloze TECHNOPARK, který Vám, když věci nejdou podle plánu, pomůže vyřešit trable.

Nebojte se na nás spoléhat více, udělejte si z nás dvorního dodavatele a znásobte objem své činnosti. Budeme Vám všem rádi oporou a místem stability ve Vašem podnikání i v nadcházejícím roce 2020.

Ať Vám slouží zdraví a ať se daří

Stanislav Ryšánek