30. prosince, 2018 v sekci Aktuality

Vážení přátelé,

 

rok se s rokem sešel a další tluče na vrata. Chci vám poděkovat za vaši přízeň a podporu, kterou jste nám věnovali. Díky ní jsme a díky ní se můžeme posouvat kupředu a přinášet nové věci.


Skupina Nice dále na trhu posiluje své pozice akvizicemi. Letos se zaměřila na chytré domy, protože touha užívat smartphony k řízení a ovládání všeho a všude roste. Jednou z akvizic je také firma V2 s programem FOX, který je v naší nabídce již delší dobu a v nadcházejícím roce o něm určitě uslyšíte. Nicméně pro nás mnohem zajímavější dění probíhá přímo v Nice. Proběhla velká revoluce v řídících jednotkách, která zavádí nastavování programátorem Oview na všech úrovních. Ač to stále není vidět, Nice věnuje spoustu energie na uspořádání prodejního systému – ujednotili ceny napříč Evropou a potvrdili jednotlivé importéry. Dalším krokem je zavedení kódování, které pomůže kontrolovat pohyb výrobků na globálním trhu, což je pro nás velká radost a velké hoře pro parazitující hráče. Konečně římská želva dorazí udělat pořádek!


Příští rok je zase plný novinek, radostných událostí a skvělých výzev. Především začneme budovat Nice club, který vás bude podporovat a motivovat. Mnohem ostřeji bude rezonovat otázka záruk, která s nástupem kódování výrobků nabude na významu. Čím déle s nákupy setrváte mimo oficiální síť, tím větší problémy vás mohou potkat. V oficiální síti jsou produkty Nice v ČR značeny plombou TECHNOPARK a až do příchodu nového kódování toto značení zůstává právě z důvodu poskytovaných záruk.


Na portále motorius.cz začneme testovat kancelářský balíček, který umí z cenových nabídek vygenerovat smlouvy o dílo. Víme, že mnoho našich partnerů smluvní dokumentaci vůbec neřeší, a pokud se dostanou do „papírových“ problémů, tahají pak obvykle za kratší konec. Rádi bychom vám pomohli.


Abyste všechno perfektně zvládali, k tomu vám přeji pevné zdraví, kapku štěstí a dobré přátele kolem sebe. Načerpejte o vánocích síly v rodinném kruhu, rozjeďte to s kamarády na Silvestra a vyrazte s námi plni elánu vstříc novému roku 2019.


Ať se daří …


Za TECHNOPARK CZ s.r.o.

Stanislav Ryšánek