9. dubna, 2018 v sekci Aktuality

GSM moduly

 

jsou stále oblíbenější a jejich cena spadla až na úroveň skutečně masového použití. Pokud je Vaše telefonní číslo nahrané uvnitř paměti GSM modulu, můžete si prozvoněním jeho čísla otevřít bránu, vrata, závoru anebo sepnout osvětlení, ventilátor, čerpadlo, atd. Ve skutečnosti toho umí daleko víc, ale tohle je jeho základní charakteristika. V nabídce máme několik modelů.

Model SBM1000 jsme chtěli stáhnout z prodeje, ale ukazuje se, že o uloženou historii jednotlivých otevření uživatelů stojíte, proto ho vracíme do nabídky a velmi rychle naskladníme. Tento modul se programuje pomocí notebooku anebo pomocí SMS. V balení je zdroj do zásuvky na 230 Vac.

Nový  model SBM0200 nemá možnost ukládání historie použití a je pouze pro 200 uživatelů.

Samotný modul je na cenové úrovni standardních rádiových přijímačů, místo kupování vysílaček použijete telefonní čísla uživatelů. Programuje se výhradně pomocí SMS.

Na portále Technopark můžete použít speciální stránku technopark.cz/sbm/sbm.html , která Vám SMS ve Vašem prohlížeči v telefonu vygeneruje do příslušného tvaru a Vy ji jen odešlete do SBM200. Stránka automaticky detekuje jak Android, tak IOS od Apple. S její pomocí můžete přidávat, mazat a měnit čísla v paměti SBM a celé SBM nastavovat. V balení je zdroj do zásuvky na 230V ac.

Model SBM261U je profesionální řešení v provedení na DIN lištu dodávané s USB kabelem a vyspělým softwarovým vybavením, které umí časová okna, kreditní účty ke každému uživateli, alarmy, kalendáře, apod. Současně k němu lze připojit čtečku ocelových čipů.

TECHNOPARK tým